skip to Main Content

https://youtu.be/rjiq27PLoPg

Nytt pris

300 kr istället för 380 kr

Posten tar nu 88 kr för att frakta boken till dig. Därför sänker jag priset och lägger på frakt så blir det samma summa som tidigare för boken. Det vill säga 388 kr med frakt.
Du också? - utmattningssyndrom
380 kr
Du också? – utmattningssyndrom är en bok som med hjälp av fakta blandat med citat, personliga berättelser och vackra bilder vill hjälpa läsaren att förstå sin diagnos. Vilka känslor som är vanliga och vad vi kan göra för att läka och bli mer motståndskraftiga.

Marlene Gustafsson har samlat sin mångåriga kunskap kring diagnosen utmattningssyndrom i denna bok. Hon jobbar dagligen i samtal inom företagshälsovården där hon möter många med stressrelaterad ohälsa. I mötet med människor som inte mår bra uppstår det tydliga återkommande mönster i vilka krav vi ställer på oss själva. Hur stort ansvar många av oss tar för andra i vår omgivning och hur svårt vi har för att sätta gränser. De känslor som uppstår då vi inte orkar ser ungefär likadana ut hos de flesta som drabbas och självkänslan sviktar av den tunga bördan av måsten och borden.

Back To Top